Fritids, junior- og ungdomsklubberne Indre by & Christianshavn

Vi er i fuld gang med at planlægge Musik & teater festivalen 2018

Vi er startet med at planlægge vores musik og teaterfestival: OPENAIR 2018. der vil snarest blive lagt alle oplysninger ud her på vores mediesite, dog må i allerede gerne nu sætte kryds i kalenderen søndag d. 3. juni 2018.
* OPENAIR 2018 vil kun være i FC regi, og blive afholdt i vores haver i Gammeltoftsgade i år (Her er alle forældre, pårørende, klubmedlemmer m.v. inviteret) vil vi opsætte en stor scene til musik, have teaterforstillinger i teatersalen, madboder i de forskellige køkkener, samt diverse boder med krea o.lign. Vi glæder os til at se jer alle;0)

*OPENAIR 2019 vil blive afholdt ude i byen hvor alle klubber, musikskoler m.v. er inviteret til at optræde.

OPENAIR 2017 - Tak for en skøn dag.

Fritidscentret præsenterer årets Musik & Teaterfestival for byens børn og unge i Kongens have d. 21. maj 2017.

Vi har lukket for tilmeldingerne - På festivalen vil I kunne høre og se bands fra hele byen, Teatergrupper, børnene kan få lagt festival makeup, og alle kan komme og nyde en dejlig dag i kongens have imens I kan nyde børn og unges musik og opleve et par gode teaterforestillinger.

Vi håber, at vi sammen kan skabe ”Mere musik og teater til byens børn og unge, samt borgere og gæster i Københavns kommune”.

Formålet er at skabe en årlig tilbagevende begivenhed for hele byen med fokus på børn og unges kulturliv igennem musik og teater. Et arrangement der skaber og giver mulighed for at samles om kultur på tværs af byen, skoler, musik & teaterskoler, fritidscentre og børn & unge uden klub tilhørsforhold, men som også er bosiddende i byen.