Fritids, junior- og ungdomsklubberne Indre by & Christianshavn

Kom til OPENAIR 2018 - 3. juni kl. 12:00 til kl. 17:00 

* OPENAIR 2018 vil kun være i FC regi, og blive afholdt i vores haver i Gammeltoftsgade i år (Her er alle forældre, pårørende, klubmedlemmer m.v. inviteret) vil vi opsætte en stor scene til musik, have teaterforstillinger i teatersalen, madboder i de forskellige køkkener, samt diverse boder med krea o.lign. Vi glæder os til at se jer alle;0)
Det er gratis at deltage, og man kan købe mad & drikkelse via mobilpay.

*OPENAIR 2019 vil blive afholdt ude i byen hvor alle klubber, musikskoler m.v. er inviteret til at optræde.

OPENAIR 2017 - Tak for en skøn dag.

Fritidscentret præsenterer årets Musik & Teaterfestival for byens børn og unge i Kongens have d. 21. maj 2017.

Vi har lukket for tilmeldingerne - På festivalen vil I kunne høre og se bands fra hele byen, Teatergrupper, børnene kan få lagt festival makeup, og alle kan komme og nyde en dejlig dag i kongens have imens I kan nyde børn og unges musik og opleve et par gode teaterforestillinger.

Vi håber, at vi sammen kan skabe ”Mere musik og teater til byens børn og unge, samt borgere og gæster i Københavns kommune”.

Formålet er at skabe en årlig tilbagevende begivenhed for hele byen med fokus på børn og unges kulturliv igennem musik og teater. Et arrangement der skaber og giver mulighed for at samles om kultur på tværs af byen, skoler, musik & teaterskoler, fritidscentre og børn & unge uden klub tilhørsforhold, men som også er bosiddende i byen.