Fritids, junior- og ungdomsklubberne Indre by & Christianshavn Teater

Teater

Teater - Impro, opsætninger, kosume-design, rekvisitter, lys....


Fritidscenteret Indre By og Christianshavn har et stort fokus på teater! Vi samarbejder med flere organisationer om forestillinger, så medlemmerne kan komme rundt i Danmark og optræde med deres egne opsætninger. Vi har et tæt samarbejde med "Det lille verdensteater", som laver teater med vores medlemmer flere gange om ugen.
Teater er aktivitet med mange fordele bl.a. den. at kan man lære sig selv bedre at kende. Dertil er teater ikke kun det at optræde og lave skuespil, men børnene kastes også ud i improvisations-øvelser, tillidsøvelser og lignende. Dertil kommer de mange forestillings-relaterede aktiviteter, så som kostumedesign, lyd og lys, video m.m., som også er vigtige elementer i teaterstykkets totaloplevelse.

Balletbørnehjemmet

Premiere 2. marts kl. 16.30 + 3. marts kl. 16.00 2017:

Børn forsvinder på mystik vis. En dag viser det sig, at det anerkendte balletkompagni "De 9 børn fra Lyngby" er bortførte børn, som af forstanderen Frk. Olsen bliver tvunget til at danse på alle tider af døgnet. De danser, imens de lærer matematik, de danser mens de lærer dansk, og så danser de endda i søvne, hvor mareridtene hjemsøger dem. Børnene lever under kummerlige forhold, og de lever kun i håbet om at komme hjem til deres familier igen.

Kære dagbog

Premiere i maj 2017:

Med billedcollage som omdrejningspunkt, er vi i gang med at skabe en forestilling om at være pige og om at være in-between. Om hvor svært det kan være i en alder, hvor der pludselig er meget på spil. Hvor er man på vej hen, og hvad forlader man i barndommens trygge land? Der sker en masse i hovedet, i kroppen, i omgivelserne. Tankerne kredser om kærester, udseende, og om man er lille eller stor? Først og fremmest spørgsmålet: Hvem er jeg?


VILDSKUD - FORESTILLING 2016

MARIONETTERNE - FORESTILLING 2016

Premiere i april 2016:
Gennem fem pigers afsøgning af livet, vennerne og familien bliver publikum draget ind i et univers fyldt med smukke, mærkelige, fantastiske, underfundige og udfordrende ord og billeder. Med udgangspunkt i performance-oplevelse, hvor alt er muligt, og intet er givet på forhånd, byder vi velkommen til en anderledes teateroplevelse.


SPØGELSESHUSET - FORESTILLING 2016


HOT OR NOT - FORESTILLING 2016