Fritids, junior- og ungdomsklubberne Indre by & Christianshavn Medie & Film

Medie & Film

Medie og Film - Finalcut, fotografering, video, lyd, shortmovie, Podcast....

FCIC har fokus på at tilbyde alle medlemmerne mulighed forat lave film, lære at redigere i Final Cut, klippe lyd, filme og bruge de forskellige medier til noget kreativt. Vi har Studier med alle professionelle programmer, professioneller kameraer, diverse gadget: GoPro, Ipads, Digital kamera o.lign. så alle muligheder er der for at udforske denne verden. Det sidste nye pædagogiske projekt vi har sat igang med  er: Radiopodcast & forskellige YouTube programmer: Se vores kanal på youtube her: https://www.youtube.com/channel/UCdcODhqKkif9fdj2H4k2FKg/videos

Fritidscenterets radiopodcast udsendes hver fredag og er på 7-15 minutter. Der er indslag om alt muligt fra klubliv: Demokrati, mobilbrug, Openair, Interview med bands o.m.a. , lyt med på link nedenunder: 
https://soundcloud.com/user-287963086

FCIC - Klubavis forår 2018 - Producer Fritidsklubben Christianshavn

FCIC's første avis trykt. Fritidsklubben Christianshavn har stået bag denne udgave, og har haft fokus på flere spændende aktiviteter på tværs af FCIC. Avisen er også trykt i papirudgave til stor glæde for alle. Tak til alle medlemmerne der har kommet med artikler, input og stået avis udgivelsen;0)

GNN - GAM CITY NEWS NETWORK

I GAM CITY har de haft deres helt egen nyhedskanal, her kan I se indslag fra medlemsrapporterne omkring: Medbestemmelse, OL o.m.a.

GNN har også lavet en spot til FCIC OL 2018 - Træn op til OL m.v.

Platin 

Platin spiller deres egen sang til FCIC's fernisering på projektet: "Bæredygtig fremtid"....

Styleduellen / Afsnit 1:

Vores medie- og film-interesserede medlemmer griber enhver chance for at lave forskellige film. Her er det i samarbejde med teateraktiviteten - til glæde for alle. At kombinere de forskellige interessefelter giver nye muligheder for at skabe nye relationer på tværs af køn, alder og skoletilhørsforhold. 

Filmproduktion - Skituren 2017 / Hemsedal

Flere medlemmer har været med til at producere de kortfilm som vi lavede på vores skitur 2017. Lige fra at filme med goPro på pisterne til at klippe og redigere de små film efterfølgende. Se resultet her: