Fritids, junior- og ungdomsklubberne Indre by & Christianshavn Teater

Teater - Impro, opsætninger, kosume-design, rekvisitter, lys....


Fritidscenteret Indre By og Christianshavn har et stort fokus på teater! Vi samarbejder med flere organisationer om forestillinger, så medlemmerne kan komme rundt i Danmark og optræde med deres egne opsætninger. Vi har et tæt samarbejde med "Det lille verdensteater", som laver teater med vores medlemmer flere gange om ugen.
Teater er aktivitet med mange fordele bl.a. den. at kan man lære sig selv bedre at kende. Dertil er teater ikke kun det at optræde og lave skuespil, men børnene kastes også ud i improvisations-øvelser, tillidsøvelser og lignende. Dertil kommer de mange forestillings-relaterede aktiviteter, så som kostumedesign, lyd og lys, video m.m., som også er vigtige elementer i teaterstykkets totaloplevelse.

Nyheder i teaterværkstedet

Teaterfestival 2017

I november måned sker der en masse spændende i Teaterværkstedet GAM, på 1. salen.

En gruppe piger fra fritidsklubben, har siden maj måned, gået på tirsdags teaterhold - og nu er de lige ved at være klar til at spille premiere på forestillingen “Lille spejl…”.

Klovne, Buffoner, dværge og dronninger befolker dette eventyr, i kampen for at finde den smukkeste stemme til den store X-faktor finale”. 

“Lille spejl…” spiller I teatersalen

Tors. D. 9. Nov.  kl. 16.30        

Fre. D. 10. Nov.  kl. 16.00 

Det er gratis at se teaterforestillingerne på klubben.

Man skal bare huske at tilmelde sig på EASYKOM.

Søndag d. 12. Nov. 2017, skal forestillingen “Lille spejl…” spille igen, men denne gang på Børnenes Teaterfestival i København. 2017, som afholdes på Zebu på Amager. Her skal holdet mødes med 70 andre teaterbørn - i alderen 9 til 18 år – som kommer fra fem forskellige teatergrupper/teaterværksteder i hele Københavnsområdet. 

Teaterfestivalen blev oprindeligt arrangeret af DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed). Men da DATS I år har udvidet konceptet til en landsdækkende Børne Teater Festival, er Fritidscenter Indre By blevet medarrangør af festivalen, for at være med til at sikre, samle og styrke scenekunsten med børn i København.

Festivalen er skabt for at give teaterbørn på tværs af byens teaterværksteder og teaterinstitutioner mulighed for at optræde for og med hinanden. Og så er det særlige,  at børnene ikke kun kommer for at spille teater og ’blive set’, men også for at opleve andre former for teater og andre børn med samme interesser i København. Børnene skal  spille i et professionelt teatermiljø, hvor børnene får lov at møde teatret, som det er i virkeligheden.  

Teaterværkstedet på klubben har gennem de sidste 4 år deltaget på Børne teaterfestivalen, med forskellige forestillinger skabt af børn fra både fritids og ungdomsklubben.

I år skal vi mødes med børn fra Scene N , Teaterskolen Teaterbutikken og Teater Badius.

Balletbørnehjemmet

Premiere 2. marts kl. 16.30 + 3. marts kl. 16.00 2017:

Børn forsvinder på mystik vis. En dag viser det sig, at det anerkendte balletkompagni "De 9 børn fra Lyngby" er bortførte børn, som af forstanderen Frk. Olsen bliver tvunget til at danse på alle tider af døgnet. De danser, imens de lærer matematik, de danser mens de lærer dansk, og så danser de endda i søvne, hvor mareridtene hjemsøger dem. Børnene lever under kummerlige forhold, og de lever kun i håbet om at komme hjem til deres familier igen.

Kære dagbog

Premiere i maj 2017:

Med billedcollage som omdrejningspunkt, er vi i gang med at skabe en forestilling om at være pige og om at være in-between. Om hvor svært det kan være i en alder, hvor der pludselig er meget på spil. Hvor er man på vej hen, og hvad forlader man i barndommens trygge land? Der sker en masse i hovedet, i kroppen, i omgivelserne. Tankerne kredser om kærester, udseende, og om man er lille eller stor? Først og fremmest spørgsmålet: Hvem er jeg?


VILDSKUD - FORESTILLING 2016

MARIONETTERNE - FORESTILLING 2016

Premiere i april 2016:
Gennem fem pigers afsøgning af livet, vennerne og familien bliver publikum draget ind i et univers fyldt med smukke, mærkelige, fantastiske, underfundige og udfordrende ord og billeder. Med udgangspunkt i performance-oplevelse, hvor alt er muligt, og intet er givet på forhånd, byder vi velkommen til en anderledes teateroplevelse.


SPØGELSESHUSET - FORESTILLING 2016


HOT OR NOT - FORESTILLING 2016