Klubben Brohuset

Ungdomsliv, Fælleskaber, Kunstnerisk udfoldelse & Udeliv

Brobergsgade 10, 1427 København K. Mail: brohuset@fcibch.dk Klubmobil: +45 2943 2235

Brohuset er vores ungeværk. Huset ligger på Brobergsgade 10, 1427 København K. Vores profil i huset er: Kunst & Udeliv med stærk fokus på fællesskaber, bæredygtighed, medindflydelse & MAD.

Til sensommeren vil vil tilbyde forskellige holdaktiviteter i Brohuset:
*Film & filmkunst
*Ski
*Bushcraft
*Maritimlinje
*OMA

For indmeldelse i Fritidscenter Christianshavn & Indre bys ungdomsklubafdelinger se mere her: 
https://pasningogskole.kk.dk/institution/6000910/ungdomsklub

SUP I Brohuset

Meld dig til en af to introdage og blive frigivet til SUP i Ungeværket.

introdagen vil forgå en lørdag i august. Der vil gennem leg og øvelser blive lagt vægt på SUP/vand tilvending og sikkerhed. Det vil undervejs blive talt om vejr/vind, og den indflydelse det vil have på din sejlands og påklædning.  

Efter gennemført intro dag vil man være frigivet til den ugentlige SUP tur i Ungeværket. - Tilmeld dig via klubkort/webshoppen: Brohuset fra 15. august 2022

Bushcraft / Lejrliv i Brohuset

Beskrivelse af lejrliv og overnatning i naturen:

lejrliv og overnatning i naturen er et introforløb, som har fokus på nogle af de grundelementer man vil møde i enhver lejerslagning.

1: Bål

2: Knob og byg

3: Bivuak og overnatning

4: Mad/Sanke

Forløbets føste 3 gange vil være en hverdagsaften i ungeværket. Den 4. vil være med en overnatning i skoven, hvor man vil kunne afprøve sine ny lærte evner.

Tilmeld dig via klubkort/webshoppen: Brohuset fra 15. august 2022

Ski linje i Brohuset

Kan du lide sne, fart og højdemeter? Vi starter en ski linje for både begyndere og øvede skiløbere.

Vi vil have fokus på den gode oplevelse på ski, så det er sjovt og legende oplevelse at stå på ski. 

Som begynder vil du lære at kunne begå dig på ski i sådan en grad at du ikke føler der skal være en ved din side og hjælpe dig. Derfor starter vi med at snakke om træning op til en ski tur og en introduktion til udstyr og tøj, så man har det komfortabelt på bakkerne. Derefter begynder vi at få indlært forskelige tekniker til at begå sig på bakkerne. Målet er at få en nybegynder til at kunne få en nybegynder til at kunne tage en blå bakke i sikker, sjov og tryg stil.

De øvede skiløbere vil vi starte med at at give en forståelse for teorien bag øvet skiløb, og hvad det kræver af skiløberen. FX hvordan udnytter man skiens egenskaber, Hvordan bruger man sine stave og hvordan lære man en nybegynder at stå på ski. Målet er at udvikle den øvede skiløbers egenfærdigheder og at kunne lære en nybegynder de basale tekniker på ski.

Tilmeld dig via klubkort/webshoppen: Brohuset fra 15. august 2022

Film produktion

Beskrivelse af Film- og medieproduktion  

Er du nysgerrig på at udforske, hvordan man skaber spændende fortællinger ved hjælp af billeder, lyd, video og lys? Har du undret dig over, hvad der skal til, for at lave kortfilm, musikvideoer, podcasts, flyers, plakater eller andet sjovt i digital form? I vores film- og medieværksted kan vi guide dig til at dykke ned i forskellige kreative processer med det, som du synes kunne være sjovt at prøve af eller blive god til. Kom og vær’ med til at samle et filmhold, hvor vi kan udvikle vilde idéer og realisere originale udtryksformer.

Tilmeld dig via klubkort/webshoppen: Brohuset fra 15. august 2022